Parttime fietsbezorger MaarleenKookt

Wanneer je werkt bij MarleenKookt heb je eigenlijk het beste van alles. Je krijgt betaald om sportief bezig te zijn en er wordt ook nog eens goed voor je gezorgd. Na afloop krijg je gratis een verse maaltijd, bereid door Marleen! Wie wilt dat nou niet? 

Als fietskoerier bij MarleenKookt ga je voor minimaal twee dagen per week aan de slag en bezorg je maaltijden aan huis. Dit doe je op een elektrische bakfiets. Je fietst op de nieuwste en beste elektrische bakfiets van het moment. De dagen kan je geheel flexibel indelen, je bepaalt zelf wanneer je wilt werken. Wil je meer dan twee dagen werken? Dat mag altijd.

Je gaat in het begin van start met een betaalde proefdag waarbij je uitleg krijgt over het concept, de team en de diensten. Er heerst altijd een gezellige sfeer en het is ook zeker een mega pluspunt als je affiniteit hebt met koken en lekker eten. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, dus in het weekend ben je vrij.

Tijdens je shift ontvang jij een mobiele telefoon vanuit MarleenKookt, waarmee je informatie krijgt over de verschillende orders die je moet afleveren. Dus, geen gedoe met je eigen mobiel! Zodra je de juiste bestelling hebt ontvangen, is het uiteraard belangrijk dat jij die zo snel mogelijk en met een vriendelijke lach bij de consumenten bezorgd. Zo houden wij de al tevreden klanten bij MarleenKookt, nog gelukkiger!

Wat we bieden, plus de extra's:

  • Tussen de €10,00 en €11,16 afhankelijk van je leeftijd
  • 10% toeslag per uur voor compensatie vakantiedagen en 8% voor vakantiegeld
  • Na elke shift krijg je een gratis heerlijke maaltijd van MarleenKookt;
  • Iedere week kans op €100,- als 'Rider of the Week'
  • Professioneel materiaal: elektrische bakfiets, telefoon en kleding
  • Korting op MarleenKookt maaltijden.
  • Gezellige borrels om je collega’s beter te leren kennen

Algemene informatie

Locatie
Amsterdam
Functie
Bezorger, Koerier, Maaltijden, Horeca
Tijd
Avondwerk, Parttime
Niveau
MBO, HAVO/VWO, HBO/WO
Categorie
Bijbaan, Parttime, Studentenbaan
Geslacht
Man of Vrouw
Parttime fietsbezorger MaarleenKookt