Werken bij PostNL | Fietsbezorger.com

Werken bij PostNL

Werken bij PostNL houdt in:

  • Een goed salaris van €11,71 per uur;
  • Extra toeslagen voor het gebruik van je smartphone en/of fiets;
  • Kies zelf wanneer je werkdag begint;
  • Je wordt wekelijks of maandelijks uitbetaald;
  • Werk tussen de 6 en 28 uur per week;
  • Gezond en fit als bezorger in de buitenlucht;
  • Het is mogelijk om een e-bike van PostNL te lenen.

Werken bij het iconische PostNL

Werken bij PostNL

PostNL is een iconisch Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn feloranje brievenbussen en fluitende postbodes. Maar voordat je jouw brief of pakketje ontvangt, ondergaat het een complex logistiek proces waarin veel mensen een belangrijke rol spelen, waaronder de postbezorgers. Zij gaan door weer en wind, vroeg of laat over om ervoor te zorgen dat de post correct en snel op de juiste bestemming terechtkomt. Zo kun jij die belangrijke documenten of die leuke verrassing van je tante ontvangen.

Diverse PostNL vacatures

Wij zoeken postbodes per fiets in diverse steden door heel Nederland

Wij begrijpen hoe belangrijk deze functie is en daarom zijn we regelmatig op zoek naar postbodes in verschillende steden, waaronder Den Bosch, Utrecht, Tilburg, Breda, Eindhoven, Amersfoort en Etten-Leur. Of je nu een vroege vogel bent of een uitslaper, we hebben voor iedereen wat wils! Als postbezorger bij PostNL kun je parttime werken van 5 tot 30 uur, op dinsdag tot en met zaterdag in verschillende diensten. Het is een geweldige kans om deel uit te maken van een van de meest iconische bedrijven van Nederland en om een belangrijke rol te spelen in het leveren van belangrijke post aan mensen over het hele land.

Werken bij PostNL via fietsbezorger.com

De zekerheid van werken bij PostNL

Werken bij PostNL biedt veel zekerheid, maar tegelijkertijd ook flexibiliteit. PostNL staat namelijk te poppelen om enthousiaste fietsbezorgers die post bezorgen in hun eigen leefomgeving. Hierbij is het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland erg flexibel. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan naast je opleiding, tijdelijke parttime job in de vakantie of nieuwe fulltime baan, het kan allemaal bij PostNL. Klinkt goed toch? Neem vooral een kijkje bij onze PostNL vacatures op deze pagina.

Waarom werken bij PostNL zo leuk is


PostNL is een van de grootste post- en pakketbezorgingsbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft een sterke positie op de Nederlandse markt en bezorgt dagelijks miljoenen poststukken en pakketten. Er zijn verschillende redenen waarom werken bij PostNL zo leuk is. Zo werk je bijvoorbeeld met een diversiteit aan collega's en kun je zelf bepalen wanneer jouw dienst als fietsbezorger begint. Ook zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend en zijn er veel vacatures in diverse plaatsen beschikbaar.

Werken in je eigen regio


Als fietsbezorger is het belangrijk dat je in jouw eigen regio werkt. Gelukkig hebben wij talloze vacatures verspreid door heel Nederland, dus er is altijd wel werk te vinden bij jou in de buurt. Geen gedoe met lange reistijden of files, en je kunt lekker uitslapen omdat je niet zo ver hoeft te reizen. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jou als fietsbezorger in jouw eigen regio.


Werken bij PostNL als fiets postbezorger