Fietskoerier Amsterdam - een salaris vanaf €11.54 per uur

Fietskoerier Amsterdam

''Riders-first'' Dit is hoe ze bij de toffe start-up Bikeshift denken over hun fietskoeriers. Een baan als fietskoerier voor een bedrijf waar ze beter voor jou zorgen dan waar dan ook: je kunt je eigen werktijden bepalen, zowel vast als flexibel, een goed salaris beginnend vanaf €11,54 per uur ongeacht je leeftijd. Daarnaast krijg je de beschikking over een super snelle E-bike om op te werken! Voor deze te gekke start-up zijn wij op zoek naar parttime en fulltime fietskoeriers. Ben jij deze gedreven werknemer waar wij naar op zoek zijn? En zie jij jezelf al door Amsterdam flitsen? Solliciteer direct en wij zorgen ervoor dat je dezelfde week nog een intakegesprek hebt.

Wat ga je doen?

Als fietskoerier bezorg jij de boodschappen zo snel mogelijk vanuit het magazijn naar de mensen thuis! Dit houdt in dat je veel korte ritten maakt. Om je zo snel mogelijk door het centrum van Amsterdam te kunnen bewegen, ga jij aan de slag op een hippe E-bike. Je gaat zelfstandig te werk en draagt zorg voor de af te leveren producten. Je weet van aanpakken en houdt ervan om fysiek bezig te zijn. Je bent servicegericht, een vrolijke verschijning en het aanspreekpunt voor de klanten. Daarnaast ben je dé vertegenwoordiger van dit top bedrijf!

Wat heb je nodig om aan de slag te gaan?

 • Minimaal middelbare school werk- en denkniveau;
 • Minimaal 18 jaar;
 • Je bent vriendelijk, ruimdenkend, bereid om met mensen te praten en je hebt een positieve instelling;
 • Fulltime of parttime beschikbaar en/of in het weekend;
 • Je hebt ownership en bent een teamplayer;
 • Je weet je weg te vinden in Amsterdam en houdt van fietsen;
 • Respect voor iedereen ongeacht afkomst, religie, geaardheid etc!

Waarom fietskoerier de leukste (bij)baan is?

 • Een goed salaris vanaf €11.54 per uur (excl. fooi), ongeacht je leeftijd
 • Vakantiegeld 8% + vakantiedagen 10%
 • Wekelijks uitbetaald
 • Bepaal zelf je rooster
 • Ervaar een fantastische teamsfeer en gezellige werkplek in een daadkrachtige omgeving

Fietskoeriers Amsterdam gezocht!

Werken als fietskoerier in Amsterdam is bij uitstek de meest populaire baan bij iedereen die van flexibele werktijden en een hoog uurloon houdt. Ideaal voor iedereen die wekelijks een verschillend aantal uur kunnen werken. We leggen graag uit hoe dit in de praktijk werkt. Bikeshift maakt geen gebruik van ZZP'ers. Dit houdt in dat alle fietskoeriers in loondienst zijn. Dit brengt voor jou als toekomstig fietskoerier in Amsterdam verschillende pluspunten met zich mee. Allereerst stap je elke keer verzekerd de fiets op, terwijl fietskoeriers die als ZZP'er werken dit niet zijn of een torenhoge ZZP verzekering betalen. Ten tweede ben je altijd verzekerd van een bovengemiddeld goed uurloon, dat wekelijks wordt uitbetaald. Daar bovenop bouw je, in tegenstelling tot freelance fietskoeriers, 'gewoon' vakantiegeld- en dagen op. Allerlaatst wordt je wekelijks de kans geboden om jezelf in te delen voor beschikbare diensten. Kortom; solliciteer nu voor de fietskoerier vacature Amsterdam als je leuk werkt wilt met een goed uurloon en flexibele werktijden!

Algemene informatie

Locatie
Amsterdam
Functie
Bezorging / Koerier, Horeca, Logistiek
Tijd
Avondwerk, Weekendwerk, Fulltime
Niveau
VMBO, MBO, HAVO/VWO, HBO/WO
Categorie
Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren
Geslacht
Man of Vrouw
Fietskoerier Amsterdam - een salaris vanaf €11.54 per uur